Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Konami ετοιμάζει τηλεοπτικό σόου βασισμένο στο Frogger

*
Η Konami μπορεί πλέον να μην ασχολείται όσο παλιότερα με τις κυκλοφορίες νέων videogames, αλλά δεν ξεχνάει τα IPs της και γι’ αυτό ανακοίνωσε τη μεταφορά του Frogger στην τηλεόραση. Μάλιστα, το δημοφιλές παιχνίδι θα γίνει τηλεοπτικό και όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Deadline, θα προβληθεί μέσα από την πλατφόρμα Peacock του NBC. Προς το παρόν έχει γίνει παραγγελία για παραγωγή 13 επεισοδίων και οι παίκτες θα καλούνται να διασχίσουν 12 πίστες εμπνευσμένες από το γνωστό game. Όπως είναι λογικό, κάθε πίστα θα είναι γεμάτη εμπόδια και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσεγγίσουν το τέλος της πίστας, προσπερνώντας τους πάντες και τα πάντα στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Η κινηματογράφηση των επεισοδίων θα γίνει στην Αυστραλία και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι έχουν στην κατοχή τους αμερικανικό διαβατήριο. Μένει να μάθουμε αν το show θα προβληθεί και σε άλλες χώρες του πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*